Резултати от изборите за Студентски съвет, мандат 2012-2014

С повече от 70 кандидати от над 20 департамента и близо 450 студенти, упражнили правото си на глас, приключиха изборите за членове на Студентски съвет на НБУ, мандат 2010-2012г. Изборният ден протече успешно - при голяма активност, без нарушения.

Регистрирана е само една жалба от кандидат, който не е е бил допуснат от Комисия "Избори" да упражни правото си на глас, поради отсъствие на името му в изборните списъци, изготвени от Центална университетска администрация. Предстои ръководството на НБУ да се произнесе по казуса. (приложено могат да бъдат открити протокол на Комисия "Избори" и списък с поименно разпределение на получените гласове).

На 25.03.2012г. ще се проведе първото за мандата Общо събрание на Студентски съвет, на което ще бъде направен отчет за дейността на организацията в мандат 2010-2012г. и ще бъде избрано новото ръководство на Съвета. Заседанието е отворено за присъствие на гости и студенти на университета и ще започне в 14:40ч. в Аулата на НБУ.

Ето и някои отзиви, публикувани в социалната мрежа "Фейсбук" след приключването на изборния ден:

"Провеждането на изборите не би било толкова успешно без моите супер-асистенти, колеги и приятели в Комисия "Избори" - Цвета Монова, Жаклин Господинова, Добромира Руева и Сава Керелезов, с които беше удоволствие да се работи! Специална благодарност и към председателя на СС Христиан Даскалов, за голяма подкрепа по време на изборите!"

Хайг Манукян, Председател на Изборна комисия


"Благодаря много на всички колеги, които вчера гласуваха в общоуниверситетските избори за Студентски съвет и подкрепиха мен и останалите колеги. Благодарение на подкрепата ви, аз ще съм ваш студентски представител за 2-ри пореден мандат. Всички от Студентски съвет приветсваме новите колеги в екипа и се надяваме, че заедно ще продължаваме да правим прекрасни неща за студентите на НБУ, включае, ако има такива, да приемаме предложения и градивна критика за по-добра работа!"

София Стефанова, Председател на Правна комисия


"Благодаря много на всички колеги, които вчера гласуваха в общоуниверситетските избори за Студентски съвет и подкрепиха мен и останалите колеги. Благодарение на подкрепата ви, аз ще съм ваш студентски представител за 2-ри път, но този пътза цял мандат, а не за полвин! Благодаря Ви и се надявам да оправдая очакванията Ви :))))))) Добре дошли на новите колеги и се надявам да работим с хъс за студеднтите на НБУ !!!"

Цветомир Добрев, "Студентски представител на годината 2011"

ПрегледAttachmentРазмер
SS Pokana 25.03.2012.pdf242.83 KB
Izbori-Final.pdf235.69 KB
Protokol - izbori.pdf186.65 KB