Среща в НБУ с Георги Георгиев – Country Manager на Adecco Bulgaria

15.03.2012 18:00
Europe/Sofia

На 15 март в Аулата на Нов Български Университет ще се проведе поредното събитие от инициативата на Jobs.bg – CEO@UNIVERSITY.

Събитието е организирано от Център за качеството и кариерно развитие и Студентският съвет на Нов Български Университет, съвместно с водещата кариерна медия в България Jobs.bg и CEO.bg.

Инициативата CEO@UNIVERSITY среща лидери на водещи компании от различни индустрии със студенти от водещи университети в страната. По време на тези срещи студентите имат уникалната възможност да зададат своите въпроси, да научат очакванията на реалния бизнес от хората, вземащи решения в най-големите компании в България, да планират своето бъдеще, а лидерите да научат повече за възгледите на младите хора.

На срещата в Нов Български Университет ще присъстват Георги Георгиев – Country Manager на Adecco Bulgaria и Златина Кушкиева - Director Human Capital Services в Adecco Bulgaria.

Събитието е отворено и на него могат да присъстват всички, които имат интерес, на 15 март (четвъртък) от 18.00 ч. в Аулата на НБУ.

Повече за събитието вижте тук: http://www.jobs.bg/ceo-at-university/

За въпроси и допълнителна информация: Ани Димитрова 02/4392222